Home Hardware

Extra grote lcd-monitoren steeds meer betaalbaar

1

de monitor, waardoor de voorkant slechts een dunne zwarte rand heeft rond het lcd-paneel. De ScaleoView H22-1W ziet er daardoor kleiner uit dan hij werkelijk is.

Fujitsu-Siemens ScaleoView H221W foto

De ingebakken resolutie bedraagt 1.680 x 1.050 pixels, maar dit scherm kan ook Full HD video tot 1.920 x 1.080 pixels weergeven. De DVI- en HDMI-aansluitingen op de achterkant ondersteunen de digitale beveiligingssstandaard HDCP. Daarnaast heeft deze monitor ook VGA, Composiet en S-Video.
De aansluitingen zitten verborgen achter een afneembaar paneel en er is ook een kabelgoot voorzien om alle kabels netjes weg te werken. Dat geldt ook voor de audio-aansluitingen op de achterkant: een 3,5 mm plug om het geluid van de computer naar de monitor te leiden (kabel meegeleverd) en twee stereo cinch-geluidsuitgangen om het geluid eventueel om te leiden naar een ander audioapparaat.
Op de zijkant zitten ook nog doorlusaansluitingen voor koptelefoon en microfoon, naast de twee USB-aansluitingen van de ingebouwde USB 2.0 hub.
Het scherm is kantelbaar, maar niet

1 REACTIE

  1. Ik heb aan de hand van deze monitorentest, de H22-1W aangekocht, prachtig scherm met een heel goede beeldweergave, maar de vele aansluitmogelijkheden hebben de doorslag gegeven, ik kan alleen maar deze review bevestigen, dank  

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten