Smartphone die (bijna) alles kan, kost zoveel als een draagbare computer

1
172

nieuwigheden omwille van de nieuwe functies die in deze gsm zitten. Dat werkt allemaal vrij vlot en is zeker voor mensen die het gewend zijn om een Nokia-gsm te bedienen zeer eenvoudig. Een nadeel is wel dat er weinig ruimte is tussen de navigatietoets en de menutoetsen links en rechts ervan. Het gebeurde vaak dat we die per ongeluk aanraakten, waardoor het menu werd opgeroepen en de actieve applicatie (web, gps, …) uit beeld verdween. Maar als je die dan via het menu terug oproept is ze nog altijd actief.
De N95 schuift in twee richtingen open. Aan de ene kant bevindt zich het numerieke toetsenbord, terwijl aan de andere kant een minitoetsenbord verschijnt met daarop start-, stop-, pauze- en spoel-toetsen waarmee je de multimedia-inhoud van je gsm snel kunt bedienen.

 

Nokia N95 uitgeschoven

Muziek en radio
De N95 kan een oortje gebruiken met 3,5-mm plug, of een Bluetooth-oortje (ook de stereoversies die je tegenwoordig kunt kopen van bijvoorbeeld Jabra). Het meegeleverde oortje met draad is nodig als je naar de ingebouwde FM-radio wilt luisteren, want het draadje dient als antenne. Naar muziek kun je ook luisteren via de ingebouwde piepkleine stereoluidsprekers, die toch een verrassend hard geluid laten horen, waarbij de lage tonen wegvallen, maar de kwaliteit toch zeker aanvaardbaar is. Om bijvoorbeeld naar een

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelLG begeleidt je onderweg
Volgend artikelCorel Paint Shop Pro Photo XI en CorelDRAW Graphics Suite X3 voor een prikje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.