HDTV, krachtigere pc’s en mobiele e-mail voor iedereen

0
37

Ook in 2007 …

… Mobieltjes nemen taak over van smartcards voor betalingen en toegangscontrole.
… Mobieltjes verbinden naadloos met het internet via het gsm-netwerk, WiFi of Bluetooth en kiezen daarbij automatisch de goedkoopste verbinding.
… Instant Messaging die altijd en overal beschikbaar is wijzigt manier van samenwerking bedrijven, medewerkers, klanten en leveranciers.
… Windows Vista breekt eerst door op de particuliere markt, omdat pc’s en notebooks standaard met het nieuwe besturingssysteem worden geleverd.
… Kantoorapplicaties zoals tekstverwerkers, spreadsheets en presentatieprogramma’s zullen worden gehost via het internet en draaien niet langer op de pc van de gebruiker.
… Online verkoop van muziek en video zitten in de lift; cd- en dvd blijven marktaandeel verliezen.
… Het illegaal kopiëren van muziek en video via het internet blijft toenemen.
… Consumenten bewaren muziek en video op harde schijven en/of draagbare mediaspelers en niet langer op cd of dvd.
… Telefoneren via een vaste lijn wordt fors goedkoper of gratis onder druk van de groeiende populariteit van internettelefonie.
… Verschillende leveranciers van internettelefonie verbinden hun systemen onderling zodat de gebruiker bijvoorbeeld van Skype naar SIP kan bellen.
 

1
2
3
4
5
Vorig artikelVier nieuwe LCD-monitoren van LG zijn klaar voor Vista
Volgend artikelNieuw duo compacte instapcamara’s in de Cyber-shot serie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.