Muziekspeler, fotoviewer en manusje van alles

2
78

De iRiver U10 blijkt een veelzijdig toestelletje te zijn: het is een muziekspeler, een fotoviewer, een FM-radio, een voicerecorder en een reiswekker. Je kunt er video’s op bekijken, teksten op lezen en spelletjes op spelen. We bekijken al dat moois van dichtbij.


De nodige informatie over het liedje wordt getoond

De muziekspeler
In de eerste plaats is de iRiver U10 natuurlijk een MP3-speler. Buiten MP3 herkent hij ook WMA, ASF en OGG Vorbis-bestanden. Spijtig genoeg heeft iRiver er voor het overzetten van muziekbestanden toch maar een raar zootje van gemaakt. Voor WMA- en MP3-bestanden moet je Windows Media Player 10 gebruiken, op zich al een nodeloos ingewikkeld en gebruiksonvriendelijk programma, maar voor de OGG-bestanden moet je dan weer Windows Verkenner gebruiken.


De equalizer

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelKnokken om je naam te zuiveren
Volgend artikelSamenwerking HP en ViaMichelin
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. ben sinds paar weken in bezit van deze U10.. Ben wel tevreden over de kwaliteit van het beeldscherm, het geluid en het gemak.. maar ben zeer ontevreden over de video;s die je erop zou moeten kijken.. Het is mij nog niet gelukt om een dergelijk filmpje af te spelen op de Iriver. Namelijk hij geeft een fout melding, dat het formaat niet klopt, maar als ik hem heb omgezet naar de goede voorwaarden, doet hij het alsnog niet. Heeft iemand een goede tip of site waar ik een beter programma kan vinden om wel video;s te kunnen bekijken? Alvast bedankt

Reacties zijn gesloten.