QNAP instap-NAS als mediahub voor het thuisnetwerk

0
QNAP Systems brengt een NAS voor twee harde schijven op de markt voor het back-uppen, delen en afspelen van bestanden via het thuisnetwerk.

De QNAP TS-212P Turbo NAS is uitgerust met twee baaien voor twee 3,5-inch SATA I/II harde schijven. De NAS wordt aangestuurd door een Marvell 6282 1,6 GHz CPU en 512 MB DDR3 RAM.

De TS-212 heeft op de voorzijde één USB 2.0-poort, terwijl op de achterzijde twee USB 3.0-poorten zijn geïntegreerd. De NAS heeft ook een Gigabit RJ-45 Ethernet-poort. De TS-212 meet 165,5 (H) x 85 (B) x 218,4 (D) mm.

Met het QNAP QTS 4.0 besturingssysteem kan je data organiseren en back-uppen op een centrale locatie. Tevens kan je bestanden op computers, tablets en mobiele apparatuur synchroniseren en delen over verschillende groepen.

Met Photo Station, Music Station en Video Station kan je foto-, muziek- en videocollecties archiveren, beheren en delen. De NAS ondersteunt DLNA en Apple’s AirPlay. Je kan de mogelijkheden van de TS-212P uitbreiden door apps uit het App Center te installeren.

QNAP TS-212p

QNAP TS-212p (© ; licentie: )

Prijs en verkrijgbaarheid
De QNAP TS-212P Turbo NAS is al verkrijgbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 189.

Foto van QNAP
Website: QNAP
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.