Groot model HTC One smartphone

0
57
HTC kondigt een grote versie aan van de HTC One Android smartphone die is uitgerust met een 5,9-inch Full HD touchscherm en een vingerafdrukscanner.

Eerder kondigde HTC al een mini-versie aan van de door ons geteste HTC One Android smartphone. De nieuwe HTC One max brengt het design, de functionaliteit en prestaties van de HTC One naar liefhebbers van grotere schermen. De smartphone meet 165 x 82 x 10,3 mm.

HTC One max

HTC One max (© ; licentie: )


De HTC One max draait op een 1,7 GHz Qualcomm Snapdragon 600 quad-core processor en is uitgerust met een 5,9-inch (14,99 cm) Full HD scherm (1920 x 1080 pixels). Het interne geheugen van 16 GB is uitbreidbaar dankzij het microSD-slot met geheugenkaartjes tot 64 GB. Gebruikers krijgen 50 GB extra online opslag via Google Drive.

De HTC One max heeft een geïntegreerde vingerafdrukscanner op de achterzijde om het scherm te ontgrendelen en vergrendelen. Bovendien kan je met deze beweging meteen drie favoriete applicaties activeren.

Op de achterzijde heeft de HTC One max ook een 4 megapixel camera, terwijl op de voorzijde een 2,1 megapixel camera is geïntegreerd. Met dual capture kan je tegelijkertijd met de camera aan de voorzijde en achterzijde opnames maken.

De nieuwe HTC One gebruikt Android 4.3 Jelly Bean als besturingssysteem, evenals de upgrade van HTC’s Sense 5.5 interface met een meer sociale en gepersonaliseerde ervaring voor HTC BlinkFeed, zoals integratie met Instagram en Google+.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC One max Android smartphone is leverbaar in de kleur Glacial Silver vanaf de tweede helft van november. De adviesprijs bedraagt € 749.

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEerste slimme stopcontact voor Smart Homes van AVM
Volgend artikelHoe een pianoduo op YouTube klassieke muziek nieuw leven inblaast
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.