Strak vormgegeven Bluetooth speakersysteem van Harman Kardon

0
25
Harman Kardon kondigt een luidsprekersysteem aan dat draadloos streaming ondersteunt dankzij Bluetooth- en NFC-technologie.

Het Harman Kardon Nova draadloze luidsprekersysteem bestaat uit twee bolvormige speakers in een een doorzichtig design. De Nova is uitgerust met Bluetooth met NFC setup om draadloos muziek te streamen vanaf computers, laptops, tablets en andere mobiele apparaten die Bluetooth ondersteunen.

Harman Kardon Nova

Harman Kardon Nova (© ; licentie: )

Het doorzichtige bolvormige design van de Harman Kardon Nova toont de turbinebuis van de woofer en de passieve radiator die de basweergave verzorgen. Niet direct zichtbaar zijn de 35 mm tweeters en 63 mm drivers. Het muzieksysteem gebruikt Harman Kardon’s Digital Signaal Processing (DSP) voor een natuurgetrouw krachtig geluid. Het heeft een frequentiebereik van 70 Hz tot 20 kHz.

Het Harman Kardon Nova stereo speakersysteem is uitgerust met analoge en optische ingangen voor aansluiting met HD-tv of Apple TV. Harman Kardon biedt ook een app voor iPhone, iPad of Android toestel om de Nova draadloos te bedienen. De Nova wordt geleverd met oplader en 3,5 mm audiokabel.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het Harman Kardon Nova Bluetooth luidsprekersysteem is vanaf oktober verkrijgbaar in zwart en wit voor een adviesprijs van € 299.

Foto van Harman Kardon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelArchos vernieuwt mobiele Android gameconsole
Volgend artikelDe geschiedenis van de typografie al spelend ontdekken
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.