Archos vernieuwt mobiele Android gameconsole

0
70
Archos kondigt de tweede versie aan van de GamepPad, een Android tablet met fysieke controllers gemaakt voor gamers .

Bijna een jaar na de eerste GamePad lanceert Archos de GamePad 2, een 7-inch tablet die is uitgerust met een A9 1,6 GHz quad-core processor en 2 GB RAM. De nieuwe gametablet heeft een 7-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels en IPS-technologie die zorgt voor brede kijkhoeken.

Archos GamePad 2

Archos GamePad 2 (© ; licentie: )

De Archos GamePad 2 kreeg betere controllers die je met de Game Mapping Tool kan definiëren om games optimaal te spelen. Ook de batterijduur van de GamePad 2 werd verbeterd.

De GamePad 2 komt met volledige versies van Asphalt 8 Airborne en Modern Combat 4: Zero Hour. Deze games werden door Gameloft klaargemaakt voor fysieke controllers. In de GamePad Game Zone applicatie vind je een selectie van apps en GamePad 2 compatibele games in de Google Play Store.

De Archos GamePad 2 is verkrijgbaar in twee versies: met 8 GB en 16 GB opslagcapaciteit. Beide versies bevatten een microSD-slot (64 GB compatibel) met App2SD ondersteuning voor nog meer opslag. Besturingssysteem is Android 4.2 Jelly Bean.

Prijs en beschikbaarheid
De Archos GamePad 2 Android gametablet is verkrijgbaar vanaf eind oktober voor een adviesprijs vanaf € 199,99.

Foto van Archos
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze HiFi-systemen met NFC-functionaliteit van Sharp
Volgend artikelStrak vormgegeven Bluetooth speakersysteem van Harman Kardon
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.