Documenten snel digitaliseren met WorkForce scanners van Epson

0
22
Epson lanceert in de WorkForce serie twee A4-scanners voor het snel verwerken van grote volumes documenten.

De Epson WorkForce DS-510 en DS-510N zijn compacte documentscanners die scansnelheden tot 26 ppm/52 ipm bieden in zwart-wit en kleur. De WorkForce DS-510N is geschikt voor gebruik in een netwerk.

Epson WorkForce DS-510

Epson WorkForce DS-510 (© ; licentie: )

De toestellen zijn uitgerust met een automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 A4-pagina’s. De WorkForce scanners bieden functies voor one-pass duplex scannen en HW JPEG-compressie. Een ultrasone sensor detecteert dubbele invoer.

Met de optionele Network Interface Unit, in combinatie met Epson Document Capture Pro software, zijn functies voor Push Scan en aanpasbare ‘scan to’ opdrachten mogelijk, zoals ‘scannen naar e-mail’, ‘scannen naar Microsoft SharePoint’ en ‘scannen naar cloud’.

De EpsonScan-software biedt diverse functies waaronder streepjescodeherkenning, ondersteuning van OCR via zones, en TWAIN-, ISIS- en WIA-stuurprogramma’s.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson WorkForce DS-510 en DS-510N documentscanners zijn vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 545 en € 780.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAlcatel One Touch met budgetvriendelijk Mini-model Android smartphone
Volgend artikelWacom touchpad ondersteunt ook drukgevoelige peninvoer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.