Vliegensvlugge draagbare documentscanner

0
Fujitsu ScanSnap S1100

Fujitsu ScanSnap S1100 (© ; licentie: )

De Fujitsu ScanSnap S1100 is een lichte, compacte usb-scanner die met gemak in een laptoptas past en je overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij de meegeleverde software kun je papieren documenten op allerlei manieren bewaren, herkennen, archiveren en delen met anderen. Wij hebben dit kleine documentwonder getest.

PFU, een dochteronderneming van Fujitsu, is gespecialiseerd in imaging, scanning en documentbeheer. Het bedrijf bestaat al sinds 1960 en heeft wereldwijd een marktaandeel van meer dan 50% in de scannermarkt. De Fujitsu ScanSnap S1100 werd ontwikkeld door PFU als een compacte, goedkope en draagbare documentbeheeroplossing. De software die PFU meelevert met zijn grotere scanners moet bruikbaar zijn door iedereen binnen een bedrijf; er is dus veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Ook de ScanSnap S1100 moest zo eenvoudig mogelijk te gebruiken zijn en toch krachtig genoeg zijn om documenten op allerlei manieren te kunnen archiveren, herkennen en delen. We hebben getest of en hoe goed dit gelukt is.

In de verpakking
Naast de scanner zelf bevat de verpakking een usb-kabel, een A5-blad met installatietips en een meertalige gedrukte ‘Getting Started’ handleiding en een dvd-rom met handleidingen en software voor Windows en Mac.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.