Wacom touchpad ondersteunt ook drukgevoelige peninvoer

0
27
Wacom lanceert in de Bamboo serie een touchpad dat naast touchnavigatie ook teken- en schrijfmogelijkheden toevoegt aan de normale pc-ervaring.

De Wacom Bamboo Pad is niet alleen een touchpad waarmee je in Windows 8 kan scrollen, zoomen, roteren, swipen en selecteren met de gebruikelijk multi-touchbewegingen. Het touchpad kan je ook gebruiken met de drukgevoelige Wacom stylus pen om zo handtekeningen en handgeschreven commentaar toe te voegen of om mee te tekenen.

Wacom Bamboo Pad

Wacom Bamboo Pad (© ; licentie: )


Windows 8 gebruikers kunnen de nieuwe Bamboo Page applicatie gratis downloaden uit de Windows Store. Deze software stelt hen in staat om aantekeningen te maken en te schetsen. De Wacom technologie zorgt ervoor dat bewegingen en schrijven met de stylus elkaar niet verstoren. De Bamboo Pad herkent de stylus of de vingers en deactiveert dan automatisch de aanraak- of stylusfuncties.

De Bamboo Pad is beschikbaar met een USB-kabel of met een draadloze verbinding en is verkrijgbaar in vier kleurontwerpen. Elke met feel uitgeruste Bamboo stylus pen is ook bruikbaar op de Bamboo Pad.

Beschikbaarheid en prijzen
De Wacom Bamboo Pad is verkrijgbaar voor € 49,90 voor de USB-versie. De draadloze versie is verkrijgbaar voor € 69,90.

Foto van Wacom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDocumenten snel digitaliseren met WorkForce scanners van Epson
Volgend artikel2D omvormen in 3D met één pennestreek
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.