Home Audio / Video

Samsung systeemcamera met Android besturingssysteem

0
Samsung kondigt de Galaxy NX aan, een digitale camera met verwisselbare lenzen die draait op Android 4.2 Jelly Bean en die 3G, 4G en WiFi ondersteunt.

De Samsung Galaxy NX digitale systeemcamera is uitgerust met een 20,3 megapixel APS-C Sensor. Naast de DRIMe IV Image Signal Processor heeft het toestel ook een 1,6 GHz quad-core processor aan boord. Door de integratie van het Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem heb je ook toegang tot alle beschikbare Android apps.

Samsung Galaxy NX

Samsung Galaxy NX (© ; licentie: )


Hiermee kan je onder meer foto’s rangschikken of bewerken op het 4,8-inch (12,19 cm) touchscherm. Je kan foto’s back-uppen naar Dropbox of ze delen via bijvoorbeeld Whatsapp of Chat-on. De Galaxy NX is niet alleen uitgerust met WiFi a/b/g/n, maar is ook voorzien van 3G/4G LTE technologie.

De Samsung Galaxy NX biedt een grote keuze uit verwisselbare lenzen, zoals groothoeklenzen, zoomlenzen en platte pancake lenzen. Met Samsungs 45mm 2D/3D lens kan je foto’s en video’s tevens vastleggen in 3D. True 3D Creator zorgt voor het meest ruimtelijke effect.

Met de nieuwe Animated Photo functie kan je bewegende GIF’jes maken door vijf seconden lang een serie foto’s te nemen die tot een bewegend beeld worden omgetoverd. Met Sound & Shot kan je ook het bijbehorende geluid opnemen tijdens het fotomoment. In totaal biedt de Galaxy NX meer dan dertig Smart Modes.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy NX systeemcamera is verkrijgbaar vanaf augustus voor een verkoopadviesprijs van € 1.499.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.