Synology NAS met krachtige processor

0
65
Synology introduceert een NAS die is uitgerust met een snelle dual core processor en die twee harde schijven kan bevatten voor een maximale opslagcapaciteit van 8 TB.

De Synology DiskStation DS713+ is een NAS bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Ze is uitgerust met twee baaien voor 3,5-inch of 2,5-inch harde schijven met een maximale capaciteit van 4 TB elk. De NAS wordt aangedreven door een 2,13 GHz dual core processor. In een RAID 1-configuratie in een Windows-omgeving met gekoppelde LAN-verbindingen levert dit gemiddelde lees- en schrijfsnelheden op van respectievelijk 202,3 en 135,84 MB/sec. De NAS is ook schaalbaar: de capaciteit kan worden uitgebreid tot 28 TB met de Synology DX513-uitbreidingseenheid.

Synology DiskStation DS713+

Synology DiskStation DS713+ (© ; licentie: )

De DiskStation DS713+ is uitgerust met een eSATA-poort, twee USB 3.0-poorten en één USB 2.0-poort. Ook heeft de NAS een dubbele gigabit-ethernetpoort met failover-ondersteuning. De DS713+ is ook geoptimaliseerd voor camerabewaking en ondersteunt tot twintig kanalen voor gelijktijdige IP-camera-opname in high definition.

Volledige iSCSI-ondersteuning zorgt ervoor dat de DiskStation DS713+ naadloos kan worden geïntegreerd in de belangrijkste virtualisatie-oplossingen, zoals VMware vSphere 5 VAAI-ondersteuning, Citrix XenServer en Microsoft Windows Server 2012 met Hyper-V. Verder past de DS713+ naadloos in zakelijke omgevingen met LDAP, Windows AD en ACL-ondersteuning. Besturingssysteem van de DiskStation DS713+ is Synology’s DiskStation Manager dat inmiddels aan versie 4.1 zit.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS713+ is al leverbaar en heeft een adviesprijs van € 360 (excl. BTW).

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompact All-In-One fotolab van HP voor creatieve gezinnen
Volgend artikelMuziek streamen met draadloze luidsprekers van Philips
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.