Muziek streamen met draadloze luidsprekers van Philips

0
202
Philips lanceert het Fidelio Wireless HiFi gamma waarmee je muziek draadloos kan afspelen vanaf smartphones, tablets, laptops en pc’s, evenals vanaf het internet.

In de Fidelio reeks brengt Philips HiFi-audioproducten op de markt. Met de nieuwe Fidelio Wireless HiFi-luidsprekers heb je niet alleen draadloos toegang tot je complete muziekverzameling op je pc of mac, maar kan je ook naar je favoriete muziek luisteren door bestanden te streamen vanaf je Android of iOS smartphone of tablet.

Philips Fidelio Wireless Hi-Fi A9

Philips Fidelio Wireless Hi-Fi A9 (© ; licentie: )


De nieuwe reeks luidsprekers zijn uitgerust met professionele HiFi-drivers, Klasse-D digitale versterkers, vergulde connectoren en Lossless Audio Support. Met de gratis Philips AirStudio app voor Apple (AppStore) en Android (Google Play) kan je de luidsprekers met slechts een paar handelingen aansluiten op je thuisnetwerk. Met da pp kan je muziek afspelen, volume en geluidsinstellingen regelen en ook online muziekdiensten en internetradio beheren. Alle Fidelio-producten zijn voorzien van vijf toetsen voor directe toegang tot je favoriete internetradiozenders.

Het topproduct van de serie is de Philips Fidelio Wireless HiFi-luidsprekers A9 (AW9000). De twee luidsprekers zijn vervaardigd met massief hout en uitgerust met twee dome tweeters en vier 3,5-inch woofers. De set heeft digitale en analoge ingangen voor het aansluiten van TV/AV-apparatuur.

De Philips Fidelio Wireless HiFi-luidspreker A5 (AW5000) is een stereosysteem met twee soft-dome tweeters en twee mid-woofers van 4,25 inch in een basreflexbehuizing. De Philips Fidelio Wireless HiFi-luidspreker A3 (AW3000) tot slot is een compacte luidspreker opgebouwd rond een tweewegsysteem met een soft-dome tweeter en een compacte woofer voor elk kanaal. De A3 is ook geschikt voor wandmontage.

Philips Fidelio HiFi A2

Philips Fidelio HiFi A2 (© ; licentie: )


Naast de drie luidsprekers biedt Philips ook de Fidelio Wireless HiFi-ontvanger A2 (AW2000) waarmee je met een simpele druk op de knop muziek draadloos kan streamen naar een bestaande luidsprekerset. Met de Philips Fidelio Wireless HiFi-link A1 (AW1000) kan je je huidige stereo- of home cinema-systeem upgraden naar een draadloos HiFi-systeem.

Prijs en beschikbaarheid
Het Philips Fidelio Wireless HiFi-gamma is al beschikbaar en heeft de volgende adviesprijzen:
Philips Fidelio Wireless HiFi-link A1 (AW1000): € 149,99
Philips Fidelio Wireless HiFi ontvanger A2 (AW2000): € 299,99
Philips Fidelio Wireless HiFi luidsprekers A3 (AW3000): € 249,99
Philips Fidelio Wireless HiFi luidsprekers A5 (AW5000): € 349,99
Philips Fidelio Wireless HiFi luidsprekers A9 (AW9000): € 549,99

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSynology NAS met krachtige processor
Volgend artikelAsetniop is een nieuwe toetsenbordbenadering voor touchschermen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.