Netgear vernieuwt netwerkopslagsystemen

0
43
Netgear brengt nieuwe versies van haar NAS-oplossingen op de markt: zowel de 2-bay ReadyNAS Duo als de 4-bay ReadyNAS NV+ zijn performanter en hebben een vernieuwde gebruikersinteface.

De Netgear ReadyNAS Duo v2 en de ReadyNAS NV+ v2 netwerkopslagsystemen kregen een volledig vernieuwde interface waarmee je in slechts acht muisklikken een veilige cloud kan opzetten. Via deze cloud heb je overal toegang tot muziek, foto’s, video’s en documenten. De ReadyNAS Duo v2 is een NAS met twee baaien, terwijl de ReadyNAS NV+ v2 vier baaien ter beschikking heeft. Beide zijn hot swappable waardoor de harde schijven verwisselbaar zijn terwijl de NAS in werking is.

Netgear ReadyNas Duo v2

Netgear ReadyNas Duo v2 (© ; licentie: )

Zowel de Duo v2 als de NV+ v2 hebben een Gigabit Ethernet-, één USB 2.0 en twee USB 3.0-poorten. De NV+ v2 ondersteunt meer RAID-niveaus. Beide systemen zijn uitgerust met ReadyNAS Remote, een mobiele applicatie voor iOS, Android, pc en Mac platformen die overal 128-bit SSL toegang bieden tot informatie opgeslagen op de ReadyNAS. Oo kunnen deze NAS-systemen muziek, HD films en foto’s streamen naar thuisapparatuur, zoals tv’s en game consoles.

Prijzen en beschikbaarheid
De Netgear ReadyNAS Duo v2 en en ReadyNAS NV+ v2 zijn vanaf november verkrijgbaar. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelQobuz streamt muziek in cd- en flac-kwaliteit
Volgend artikelMan bouwt smartphone-dock in zijn kunstarm
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.