Stijlvolle zakelijke Dell-laptop met krachtige batterij

0
111
De Dell Vostro V131 is – geen verrassingen hier – de opvolger van de eerder door ons geteste Vostro 130. Naast iets krachtigere hardware heeft deze slanke en stijlvolle zakelijke laptop nu ook een verwisselbare batterij. DiskIdee heeft de Vostro V131 getest.

Uiterlijk zijn er niet heel veel verschillen tussen de Vostro V131 en V130 en ook innerlijk zijn er grote overeenkomsten. De belangrijkste nieuwigheid bij deze dunne en stijlvolle zakelijke laptop is een verwisselbare batterij. Wij ontvingen de bordeauxrode uitvoering van de Vostro V131, maar deze notebook is ook verkrijgbaar in zilver.

Design
Op zijn dunste punt is de Vostro V131 nog altijd slechts 1,6cm dik. Aan de achterkant is hij nu 2,1cm dik, iets dikker dan zijn voorganger en dat is te danken aan de krachtigere, verwisselbare batterij met 6 cellen die lichtjes aan de onderkant uitsteekt, waardoor de laptop trouwens ook een beetje schuin komt te staan, wat dan weer de ergonomie verbetert en het typen vergemakkelijkt. Dell Vostro V131 redDe aluminiumbehuizing ziet er stijlvol uit en is sterk in verhouding tot zijn gewicht. Het gewicht ging wel iets de hoogte in, ook weer omwille van de batterij: van 1,6kg bij de V130 tot 1,84kg bij de V131.

1
2
3
4
5
Vorig artikelHandzamere Galaxy Tab eind 2011 verkrijgbaar
Volgend artikelRobot kopieert volledige Bijbel in “handschrift”
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.