Handzamere Galaxy Tab eind 2011 verkrijgbaar

0
33
Samsung brengt een nieuwe 7-inch versie uit van de Galaxy Tab. De tablet gebruikt Android 3.2 Honeycomb en heeft Mini Apps op het startscherm voor zeven veelgebruikte applicaties.

De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is een 7-inch tablet die gebruik maakt van het Google Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem (lees ook: Google Android 3.2 verbetert compatibiliteit met smartphone-apps). De nieuwe tablet gebruikt een 1.2 GHz dual core processor en heeft een 7-inch touchscherm met een resolutie van 1024 x 600 beeldpunten. De Mini Apps op het startscherm geven snel toegang tot zeven veelgebruikte applicaties. Favoriete functies, zoals een musziekspeler of agenda, kan je als pop-up laten verschijnen op full screen applicaties. Met LivePanel kan je de gebruikersinterface inrichten zoals jij dat zelf wil.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus (© ; licentie: )

De Galaxy Tab 7.0 Plus heeft een 2 megapixel camera op de voorzijde en een 3 megapixel op de achterzijde die video kan opnemen in 720p resolutie. De webbrowser ondersteunt Adobe Flash. De tablet ondersteunt HSPA+ verbindingen, waardoor downloaden drie keer zo snel verloopt als met een conventionele HSPA connectie. Wi-Fi Channel Bonding combineert twee kanalen tot één voor een verbeterde draadloze netwerkverbinding. De Galaxy Tab 7.0 Plus weegt 345 gram en heeft een dikte van 9,96 mm.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is eind 2011 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 499. Het is echter de vraag of Samsung zijn kleine tablet ook effectief voor die toch wel erg hoge prijs zal kunnen verkopen. In de V.S. is nu al de vergelijkbare Amazon Kindle Fire tablet verkrijgbaar voor $ 199, omgerekend ongeveer € 149. Mogelijk komt die tegen eind dit jaar ook naar Europa. En als dat niet het geval is, zullen er ongetwijfeld exemplaren via het grijze circuit worden verhandeld, zoals ook het geval was met de zwartwit Kindle e-readers toen die bij ons nog niet verkrijgbaar waren…

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMaak je beeldscherm transparant
Volgend artikelStijlvolle zakelijke Dell-laptop met krachtige batterij
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.