Ultradunne smartphone met voortreffelijk scherm

1
90

Zakelijk
De Samsung Galaxy S II is perfect geschikt voor zakelijk gebruik. Out of the box heeft het toestel een versie van Polaris Office aan boord waarmee je Office-bestanden kan openen, aanmaken en bewerken. Het toestel kan ook verbinden met een Microsoft Exchange Server, zodat je eenvoudig je zakelijke e-mail, agenda, contacten en taken kan synchroniseren met de Galaxy S II. Tevens laat de Galaxy S II toe om een beveiligde VPN-verbinding op te zetten met het bedrijfsnetwerk. Tot slot ondersteunt de Galaxy S II hardwarematige On Device Encryption, zodat gevoelige data niet in verkeerde handen terechtkomt als je de Galaxy S II verliest. Deze feature hebben we echter niet kunnen testen.

Samsung Galaxy S II, een waar snelheidsmonster

Samsung Galaxy S II, een waar snelheidsmonster (© ; licentie: )

Beschikbaarheid
De Samsung Galaxy S II wisselt van eigenaar voor 549,99 euro, inclusief BTW, maar straatprijzen gaan mogelijk nog lager.

Conclusie
De Samsung Galaxy S II is een echte, multimediale allrounder. Helaas hebben we niet alle features van deze uitgebreide smartphone kunnen bespreken. Het toestel werkt dankzij de dual-core 1,2 GHz processor en 1 GB ram-geheugen uitermate snel. Dit wordt bevestigd door de AnTuTu Benchmark v2.2 die we loslieten op het toestel. Je kan het toestel eenvoudig via wifi beheren dankzij Kies air en ook voor zakelijk gebruik is het toestel prima geschikt. Voeg daarbij het zeer duidelijke Super Amoled Plus scherm en het slanke design en je bent meteen verkocht.

(84/100)

Adviesprijs
€ 549,99
Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelMoeten studenten echt niks meer kennen?
Volgend artikelRouter met slimme antennes versterkt signaal naar elk toestel

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.