SD-camcorder met CMOS-sensor van Samsung

0
29
Samsung kondigt een camcorder aan die SD-geheugenkaartjes gebruikt en die is uitgerust met een CMOS-sensor met een resolutie van 5 megapixel.

De Samsung SMX-F70 is volgens de fabrikant de enige SD-camcorder op de markt met een 5 megapixel CMOS-sensor en kan 1280 x 780 progressive opnames met 25 frames per seconde maken. Dankzij de CMOS-sensor verschijnen er geen lichtvlekken bij het filmen van felle onderwerpen, zoals de zon of lampen, wat bij camcorders met CCD-sensors wel het geval is. De SMX-F70 heeft een Schneider Kreuznach 25x optische zoomlens en een 65x digitale zoom en is uitgerust met Hyper Digital Image Stabilization dat helpt om haarscherpe video-opnames te maken. Met de SMX-F70 camcorder kan je ook foto’s maken van 1,9 megapixel.

Samsung SMX-F70

Samsung SMX-F70 (© ; licentie: )


Met Smart Auto selecteert de camcorder automatisch één van de zeven opnamemodi die het beste bij het onderwerp en de lichtomstandigheden past. De camcorder biedt ook Face Detection dat de gezichten van maximaal zes mensen in het beeld continu scherpstelt. Smart BGM laat je kiezen uit verschillende soundtracks om te gebruiken bij het filmen. Zodra iemand spreekt, past Smart BGM automatisch het muziekvolume aan.De SMX-F70 heeft ook de Record Pause-functie waarmee je korte pauzes kan nemen tijdens het filmen zonder dat je achteraf bestanden aan elkaar dient te plakken. Met Time Lapse Recording kan je de camcorder opnames laten maken met intervals tussen 1 en 30 seconden, waarbij de frames zelfs kunnen worden gesplitst.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung SMX-F70 camcorder is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van € 199.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAldi België klopt Duitsland met 100 euro voor nieuwe laptop
Volgend artikelNieuwe versie PaintShop Pro met verbeterde prestaties
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.