Sony Handycam NEX-VG10E camcorder review

Veelzijdig inzetbare camcorder scoort

0
Sony NEX-VG10E camcorder

Sony NEX-VG10E camcorder (© ; licentie: )

Camcorders zijn er in alle soorten en maten. Toch is de kwaliteit van de gemaakte opnamen niet altijd wat je verwacht. Als je veel uren met je camcorder in de weer bent, wil je waarschijnlijk ook wel een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Professionele camcorders zijn echter peperduur (reken op verschillende duizenden euro’s). Sony biedt met de Handycam NEX-VG10E een semiprofessionele camcorder voor een dito prijskaartje.

Ben jij degene die op ieder familiefeest alles mag vastleggen en steeds met de camcorder in de aanslag staat. Waarschijnlijk is het filmen dan meer dan een hobby, eerder een passie. Wij bekijken in deze test voor jou of de Handycam NEX-VG10E camcorder een meerwaarde biedt voor de gebruiker. Volgens Sony kan de NEX-VG10E video opnemen in full HD bioscoopkwaliteit. De NEX-VG10E biedt je daarnaast de mogelijkheid om andere lenzen te monteren. Dat dit geen gemiddelde camcorder is, moge duidelijk zijn.

In de doos
De doos waarin de Sony NEX-VG10E wordt geleverd, is vrij omvangrijk. Wanneer we de doos openen, treffen we zoals gebruikelijk bij Sony eerst een heleboel handleidingen, een cd-rom en folders aan. In het compartiment eronder treffen we de Sony NEX-VG10E aan. Natuurlijk worden standaard ook een heleboel accessoires meegeleverd. Zo zien we de BC-VH1 batterijlader en stroomsnoer alsook de NP-FV70 batterij. Ook een AC-PW10AM netspanningsadapter, een usb-kabel en een windscherm zijn voorzien. Het belangrijkste accessoire is echter de telezoomlens (E18-200 mm F3.5-6.3 OSS) met lensdop. Tot slot treffen we ook nog een zonnekap en een body-dop aan. Sony levert daarnaast ook nog extra een accuklepje en grote oogschelp mee. Je ziet, het is een compleet pakket waarmee je meteen aan de slag kan gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.