Nieuw model Handycam camcorder met verwisselbare lenzen

0
137
Sony heeft zijn Handycam camcorder met verwisselbare lenzen een update gegeven. De NEX-VG20 Full HD camcorder biedt betere video- en audiokwaliteit en kreeg een beter ergonomisch design dan zijn voorganger.

De Handycam NEX-VG10, waarvan je hier een review kan lezen, was Sony’s eerste Handycam Full HD camcorder met het verwisselbare E-mount lenssysteem. Met de NEX-VG20 kondigt de fabrikant nu een update aan. De camcorder registreert video en foto op een 16,1 megapixel Exmor APS HD CMOS sensor die AVCHD Full HD video in 50p en 25p (progressive) modes ondersteunt. Beelden opgenomen met 25p framesnelheid kan je verbeteren met de Cinema Tone Gamma en Cinema Tone Colour functies. De NEX-VG20 is uitgerust met een Quad Capsule Spatial Array microfoon die stereo en 5.1-kanaals Surround Sound kan opnemen.

Sony Handycam NEX-VG20

Sony Handycam NEX-VG20 (© ; licentie: )

De camcorder heeft een nieuwe handgreep en nieuwe functietoetsen. Het scherm is een 3-inch (7,5 cm) Xtra Fine LCD touchscherm met Tru-Black technologie.
Sony biedt met zeven objectieven nu ook een bredere keuze aan E-mount-lenzen en met de optionele LA-EA2 lensadapter kan je ook de A-mount-lenzen gebruiken met de VG20. De Sony Handycam NEX-VG20 zal in november te koop zijn. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelActuele weersinformatie bekijken in Google Maps
Volgend artikelDual band router voor thuisgebruik met automatische kanaalschakeling
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.