Actuele weersinformatie bekijken in Google Maps

0
28
Google voegde in Google Maps een laag toe waarmee je op de kaarten over de hele wereld de weersvoorspellingen kan bekijken.

Plan je een reis of een organiseer je een barbecue, dan is het interessant om te weten of het weer geen spelbreker wordt. Google heeft een nieuwe laag toegevoegd aan Google Maps die de weersvoorspellingen toont over de hele globe.
Je kunt de nieuwe kaartlaag kiezen uit het menu met opties rechts boven in het kaartscherm. Uitgezoomd toont Google Maps dan de actuele weerscondities van weather.com voor de verschillende locaties met pictogrammen die je vertellen of het zonnig of bewolkt is of er regen valt.

Google maps met weerinformatie

Google maps met weerinformatie (© ; licentie: )


Als je inzoomt op een locatie kan je ook een weerrapport bekijken dat tevens een weersvoorspelling geeft voor de volgende vier dagen. Een video toont de mogelijkheden van de nieuwe weerlaag in Google Maps.

Vorig artikelBeter geluid bij gaming, muziek, video, VoIP en chat met nieuwe Logitech headsets
Volgend artikelNieuw model Handycam camcorder met verwisselbare lenzen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.