Beter geluid bij gaming, muziek, video, VoIP en chat met nieuwe Logitech headsets

0
38
Logitech kondigt een trio hoofdtelefoons aan die zijn ontworpen om het chatten over het internet en de audiokwaliteit bij pc-games aangenamer te maken.

De Logitech Stereo Headset H130, H150 en H250 hoofdtelefoons moeten zorgen voor meer comfort en beter geluid bij gaming, muziek, video, VoIP en chat. Ze zijn plug-and-play te gebruiken met Windows pc’s die beschikken over een 3.5 mm in- en uitgang. De drie headsets zijn geschikt voor onder meer Logitech Vid HD, Skype, Yahoo Messenger, Gmail en Windows Live Messenger. De noise cancelling-microfoon reduceert het achtergrondgeluid en kun je verdraaien voor een optimale positie.
De Logitech Stereo Headset H130 is een headset om achter het hoofd te dragen. De Logitech Stereo Headset H150
heeft een verstelbare hoofdband en de microfoon kan je zowel links als rechts positioneren.

Logitech Stereo Headset H150

Logitech Stereo Headset H150 (© ; licentie: )


Via bediening op het snoer is het volume te regelen en kan de microfoon worden in- of uitgeschakeld. De Logitech Stereo Headset H250 heeft een verstelbare gewatteerde hoofdband en biedt ook bediening op het snoer.

Prijs en beschikbaarheid
De drie nieuwe Logitech Stereo Headsets zijn vanaf september verkrijgbaar. De Logitech Stereo Headset H130 (wit en blauw) en de Logitech Stereo Headset H150 (wit, blauw en fuchsia) zijn beide beschikbaar voor een adviesprijs van € 19,99. De Logitech Stereo Headset H250 (ice, blauw en graphite) is beschikbaar voor een adviesprijs van € 34,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAOC lanceert kwalitatieve IPS-monitoren tegen consumentenprijzen
Volgend artikelActuele weersinformatie bekijken in Google Maps
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.