Tevreden terug naar school – deel 2

2
347

WiDi
Vermeldenswaard zijn ook de aansluitingen voor een extern scherm of televisietoestel. Niet alleen is er naast de VGA plug ook nog een HDMI-aansluiting voorzien, maar zover we ons kunnen herinneren is dit de eerste keer dat we een ook WiDi aantreffen op een Medion.

WiDi: Wireless Display

WiDi: Wireless Display (© ; licentie: )

WiDi staat voor Wireless Display. Hiermee kan je de huidige beeldscherminhoud van je computer draadloos doorsturen naar een tv-beeldscherm. De noodzakelijke software is al op je laptop geïnstalleerd. Voorwaarde is wel dat ook je tv hierop voorzien is, of je moet een adaptertje plaatsen op een HDMI-aansluiting op je televisietoestel.

Het softwarepakket

Het softwarepakket (© ; licentie: )

Software
Op softwaregebied is er niets speciaals te vermelden. Zoals altijd is een zeer ruim pakket met onder meer Windows 7 Home Premium 64 Bit en de Starter versie van Office 2010 voorzien. Het anti-virus programma van Kaspersky is in tijd beperkt maar is gemakkelijk te vervangen, bijvoorbeeld door Microsoft Security Essentials dat gratis is.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelDigitale verrekijkers maken ook HD-video-opnames
Volgend artikelWetenschapper ontwerpt rijdbare versie van klassiek 8-bit racinggame Out Run
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. Ben in bezit van Medion MD9870
    Krijg steeds de vermedling

    Er is onvoldoende schijfruimte op recover D.

    Wat moet ik doen om dit te herstellen??

    M.vr.gr.

    Susan

    • De D-schijf “Recover” is een erg kleine virtuele schijf van enkele tientallen GB. Daar staan normaal maar een 3-tal mappen en even zoveel kleine bestanden op. Daar hoort ook nooit iets bij te komen. Kijk er eens naar met Windows Verkenner, want blijkbaar wordt daar bij jou wél iets opgezet (wisselbestand?).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.