Veelzijdig inzetbare Powerlines presteren goed

0
103

Design
De Hercules ePlug 200 HD Duo Powerline-adapters zijn uitgevoerd in glanzend wit. De adapters zijn vrij groot uitgevallen, maar zijn voorzien van een mooi afgerond design. De Hercules ePlug 200 V2 (die je aansluit op je router) beschikt niet over een ingebouwd stopcontact. Op de plaats waar je deze adapter installeert, heb je dus nood aan een vrij stopcontact. Verder zien we aan de zijkanten van het toestel fijne verluchtingsroostertjes. De voorzijde van de adapter biedt plaats aan drie statuslampjes (voeding, HomePlug en Ethernet). Op de onderzijde vinden we een reset-knop, een verbindingsknop en een 10/100 RJ-45 Ethernet-poort.

Het ‘woonkamerpakket’ bestaat uit twee adapters. De eerste adapter is een gewone Powerline-adapter met één Ethernet-poort. De tweede adapter beschikt over drie Ethernet-poorten.

Het ‘woonkamerpakket’ bestaat uit twee adapters. De eerste adapter is een gewone Powerline-adapter met één Ethernet-poort. De tweede adapter beschikt over drie Ethernet-poorten. (© ; licentie: )

De Hercules ePlug 200 HD beschikt wel over een ingebouwd stopcontact. Je verliest dus geen stopcontact waar je deze adapter installeert! Door het geïntegreerde stopcontact valt deze adapter ook iets groter uit dan de Hercules ePlug 200 V2. Wederom bieden de zijkanten plaats aan verluchtingsroostertjes. De rechtse zijkant biedt ook plaats aan een verbindingsknop en een reset-knop. Op de voorzijde zien we vijf statuslampjes waaronder dat van de voeding en het HomePlug-netwerk. De drie andere lampjes geven de status weer van de overeenkomstige 10/100 RJ-45 Ethernet-poorten op de onderzijde van de Powerline-adapter.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelDraagbare projector
Volgend artikelChinezen bouwen illegaal World of Warcraft themapark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.