Handenvrij telefoneren dankzij Gigaset DECT-kledingclip

0
97

Compatibiliteit
Je kan de Gigaset L410 Handsfree Clip aanmelden bij een Gigaset-basisstation of een DECT-basisstation van een andere fabrikant. Het basisstation van een andere fabrikant dient dan wel GAP-compatibel te zijn. Het Generic Access Profile (GAP) is een standaard voor de onderlinge werking van handsets en basisstations van verschillende fabrikanten.

De hele achterkant van het toestel wordt in beslag genomen door de kledingclip

De hele achterkant van het toestel wordt in beslag genomen door de kledingclip (© ; licentie: )

Ingebruikname
Wanneer je de Gigaset L410 Handsfree Clip in gebruik wil nemen, moet je eerst de batterij plaatsen. De batterij heeft een klein stekkertje dat je in de handsfree-clip moet klikken. Het schuimkussentje op de accu moet naar boven wijzen. Daarna dien je het accuklepje te plaatsen en kan je de handsfree-clip aanmelden bij je basisstation. Wij gebruiken voor deze test een Gigaset C470 basisstation. Bij aanmelding gebruikt de Gigaset L410 Handsfree Clip ‘0000’ als pin-code. Indien je op het basisstation eerder een andere pin-code hebt ingesteld, moet je deze eerst opnieuw wijzigen in ‘0000’. Wanneer de handsfree-clip is aangemeld, kan je deze opnieuw instellen op jouw pin-code.
De Gigaset L410 Handsfree Clip is na het plaatsen van de accu vijf minuten in staat om aan te melden. Dit kan je zien aan de groene, knipperende led (3x per seconde). Bij het aanmelden, moet je in de buurt van het basisstation zijn. Om de Gigaset L410 Handsfree Clip aan te melden bij het basisstation van je draadloze telefoon moet je de aanmeldingsprocedure volgen, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van het basisstation. We drukken binnen de vijf minuten na het plaatsen van de batterij circa drie seconden de aanmeld-/pagingtoets in op het basisstation. Vervolgens horen we een bevestigingssignaal en is de Gigaset L410 Handsfree Clip klaar voor gebruik. De nieuwe handset duikt vervolgens ook op in de lijst met handsets en dus kan je er ook intern naar telefoneren vanaf een andere handset.

1
2
3
4
Vorig artikelSlanke LED-monitoren van ViewSonic met afneembare voet
Volgend artikelHumor in de productbeoordelingen op Amazon.com (2)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.