Handenvrij telefoneren dankzij Gigaset DECT-kledingclip

0
96
Gigaset L410

Gigaset L410 (© ; licentie: )

Gigaset Communications is een belangrijke producent van bedrade en draadloze telefoons. Gigaset heeft een handsfree-clip voor draadloze DECT-telefoons ontwikkeld. Dankzij deze clip ben je in staat om volledig handenvrij te telefoneren. Binnenshuis geeft de fabrikant een bereik van 50 meter op en buitenshuis loopt dit zelfs op tot 300 meter. Tijd voor een test.

Veel mensen hebben reeds het comfort en gebruiksgemak van een draadloze telefoon ontdekt. Dankzij deze draadloze toestellen ben je niet langer gebonden aan een vaste plaats om te telefoneren. Toch heeft ook een draadloze telefoon zo zijn beperkingen. Vooral handenvrij telefoneren levert in de praktijk vaak problemen op. Doordat je verder van de microfoon verwijderd bent, neemt de gesprekskwaliteit snel af. Dankzij de Gigaset L410 Handsfree Clip is dit probleem verleden tijd!

In de doos
De Gigaset L410 Handsfree Clip wordt geleverd met een verwisselbaar batterijpack, een lader met netadapter en een meertalige gebruiksaanwijzing (ook Nederlandstalig).

Design
De Gigaset L410 Handsfree Clip heeft een erg stijlvolle vormgeving en won reeds de reddot design award 2011. Het toestel is uitgevoerd in een combinatie van glanzend en mat zwart. Op de voorzijde zien we bovenaan de luidspreker met daaronder de opdruk ‘Gigaset’. In het midden van de Gigaset L410 Handsfree Clip is een chroomkleurige volumetoets opgenomen die de clip als het ware in twee deelt. De tweede helft biedt plaats aan een grote verbindings- / verbreektoets, enkele ledjes en de microfoon. In de onderzijde van het toestel is de aansluiting voor de netlader aangebracht. Tot slot wordt de hele achterkant van het toestel in beslag genomen door de kledingclip.

1
2
3
4
Vorig artikelSlanke LED-monitoren van ViewSonic met afneembare voet
Volgend artikelHumor in de productbeoordelingen op Amazon.com (2)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.