Instap-router in compact ontwerp

1
205
AVM introduceert de FRITZ!Box 7530 dual-band wifi-modemrouter in een compacte behuizing die de snelle vdsl-standaard supervectoring 35b ondersteunt.

De FRITZ!Box 7530 is een nieuw instapmodel router in een compact, wit ontwerp en de opvolger van de eerder door ons geteste FRITZ!Box 7590. Net als zijn voorganger is de router geschikt voor alle DSL-verbindingen en snelle supervectoring-verbindingen.

Het verbeterde frequentiebereik van 35 MHz in plaats van 17 MHz en de nieuwste vectoring-technologie maken downloads met snelheden tot 300 Mbit/s en uploads met snelheden van 50 Mbit/s mogelijk.

De nieuwe FRITZ!Box 7530 biedt 2 x 2 dual-band Wireless AC + N (866 Mbit/s + 400 Mbit/S). De router heeft vier gigabit LAN-aansluitingen en een USB-poort voor opslagmedia.

Het FRITZ!OS 7 kreeg een update zodat je het netwerk kan uitbreiden met FRITZ!WLAN-repeaters en FRITZ!Powerline-apparaten. Je kan ook eenvoudig een extra FRITZ!Box integreren in het Mesh-netwerk.

De update van het besturingssysteem maakt het ook mogelijk op ULE gebaseerde smart-homeproducten van andere fabrikanten te integreren.

AVM FRITZBox 7530 (© ; licentie: )

De nieuwe router meet 208 x 150 x 37 mm. De volledige specificaties van de FRITZ!Box 7530 vind je op de website van AVM.

De AVM FRITZ!Box 7530 router heeft een adviesprijs van € 149.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPDF’s creëren, bewerken en delen
Volgend artikelMobiele fotoprinter in zakformaat
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Maar werkt deze op het VDSL netwerk dat in Belgie in gebruik is?
    Want nergens is te vinden of dit modem op de whitelist van Proximus staat en als die er niet op staat kan je hem niet als modem gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.