Gigaset Maxwell 10 ip-videotelefoon

IP-telefoon met Android

0
Gigaset Group introduceert de Gigaset Maxwell 10, een ip-videotelefoon met 10,1-inch HD aanraakscherm, ingebouwde 720p camera en Android 4.2 besturingssysteem. De handset kan met of zonder draad worden gebruikt en je kunt op het aanraakscherm ook alle apps uit de Google Play Store installeren.

De Gigaset Maxwell 10 ip-videotelefoon heeft een ingebouwde HD-camera (720p), een optie om een tweede videocamera aan te sluiten, een geïntegreerde microfoon en drie speakers met audio in HD-kwaliteit. Voor gesprekken met grotere groepen kun je ook een extra conferentiespeaker aansluiten.

Een Gigabit Ethernet-switch met twee Power over Ethernet (PoE)-poorten is ingebouwd. Verder ondersteunt deze ip-videotelefoon draadloze netwerkverbindingen via Bluetooth- en wifi. Je kunt maximaal twaalf verschillende SIP (Session Initiation Protocol)-accounts voor internettelefonie configureren.

Gigaset Maxwell 10
Gigaset Maxwell 10

De intuïtieve Android-interface van de Gigaset Maxwell 10 internettelefoon maakt alle telefoniehandelingen zoals doorverbinden eenvoudiger dan ooit. Op het 19,1-inch krasbestendige aanraakscherm kun je alle Android-apps uit de Google Play Store gebruiken. Deze ip-telefoon is dus ook bruikbaar als Android-tablet. Het scherm heeft een resolutie van 1200 x 800 pixels.

Er bestaat een variant met vaste, bedrade handset en een met afneembare handset die draadloos bruikbaar is volgens het DECT-protocol.

De Maxwell 10 is verkrijgbaar via gecertificeerde retailers. De bedrade variant heeft een adviesprijs van 569 euro en het draadloze model een adviesprijs van 599 euro. Elk onderdeel – het scherm, de draadloze en bedrade handset, de voet en de muurbevestigingsset – is apart verkrijgbaar.

Op onderstaande video zie je hoe je gesprekken doorverbindt met de Gigaset Maxell 10 Phone App.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.