Home Bedrijven

Android-smartphone eenvoudig back-uppen

1
46
De Personal Storage Division van Toshiba lanceert een draagbaar schijfje voor het eenvoudig back-uppen van Android-smartphones. De Canvio for Smartphone biedt een capaciteit van 500GB.

De witte, ronde en compacte Toshiba Canvio for Smartphone maakt automatisch back-ups en laadt Android-smartphones tegelijk op.

Het apparaat heeft een capaciteit van 500GB en wordt geleverd met een AC-adapter, een USB 2.0 micro-B-kabel, een USB 2.0 type-C-kabel en een USB micro-B-type-A-adapter zodat je het op alle modellen Android-smartphones kunt aansluiten.

De smartphone moet wel Android USB OTG (USB On The Go) ondersteunen. Smartphones die de laatste twee jaar op de markt kwamen, ondersteunen die standaard bijna allemaal.

De bijbehorende app maakt automatisch back-ups zodra je je smartphone op de Canvio aansluit. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Je persoonlijke data, foto’s, video’s, muziek, documenten en contacten worden automatisch veiliggesteld.

Je kunt de Canvio ook gebruiken om snel gegevens over te zetten van een oude naar een nieuwe Android-smartphone.

De Canvio is verder bruikbaar als conventionele externe harde schijf voor een pc, om op die manier bijvoorbeeld eenvoudig gegevens uit te wisselen met je smartphone, of om gewoon pc-gegevens te back-uppen.

De schijf, die 210 gram weegt en 145 x 145 x 15 mm klein is, kan met meerdere apparaten worden gedeeld, zodat meerdere gebruikers kunnen profiteren van de mogelijkheid om back-ups te maken en gegevens te delen.

Toshiba Canvio for smartphone 500GB

Toshiba Canvio for smartphone 500GB (© ; licentie: )

Meer informatie over de Canvio for Smartphone vind je op de website van Toshiba Personal Storage.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.