Kleding-clip om handenvrij te telefoneren

0
33
Gigaset L410 handsfree DECT-clip

Gigaset L410 handsfree DECT-clip (© ; licentie: )

Gigaset, leverancier van draadloze telefoons, lanceert de L410, een clip die je op je kleding bevestigt en waarmee je thuis handevrij kunt bellen via een DECT-basisstation.

De Gigaset L410 handsfree DECT-clip weegt slechts 30 gram en bevestig je simpelweg op je kleding. Je kunt ermee telefoneren terwijl je iets anders doet. Om een oproep te ontvangen, druk je op de grote toets. Een kleinere toets laat je toe om het volume te regelen. Je kunt ook een oproep van een andere DECT-telefoon doorschakelen, of met meerderen tegelijk aan hetzelfde gesprek deelnemen (‘conference call’). Bij het eerste gebruik wordt de clip, net als elke andere handset, automatisch geregistreerd door het DECT-basisstation.
De batterij van de Gigaset L410 houdt het 5 uur uit voor je ze moet opladen. In stand-by heeft de clip een autonomie van 120 uur. Een volledige oplaadbeurt duurt minder dan 2,5 uur. De clip ondersteunt ook de DECT ECO-modus, zodat je het zendstation van het basisstation kunt verlagen als je doorgaans niet te ver ervan verwijderd bent.
De L410 werkt met alle DECT-basisstations, maar die van het eigen merk bieden nog een extra mogelijkheid. Zo kan de Gigaset SL400 telefoon oproepen doorschakelen naar de L410 clip via een simpele druk op een knop. Ook de toekomstige modellen Gigaset modellen S810 en C610/C610A zullen die mogelijkheid bieden. De clip is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59,59 euro.

Foto van Gigaset
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte smartphones met Android ‘Gingerbread’
Volgend artikelVijf nieuwe navigatiesystemen bij Mio
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.