Krachtige Blu-ray-laptop die een desktop vervangt

2
60

Software
De Packard Bell EasyNote TS85 werd in de fabriek niet volgestouwd met nutteloze software. Wel vinden we op het systeem probeerversies van Norton Internet Security en Norton Online Backup. Packard Bell koos voor Nero 9 Essentials als brandprogramma en CyberLink PowerDVD 10 voor het afspelen van dvd’s en Blu-ray’s. Uiteraard werd ook Microsoft Office 2010 voorgeïnstalleerd. Je kan een aangekochte licentiecode gebruiken om de suite te activeren of gebruikmaken van de uitgeklede versie, Office 2010 Starter. Ook Acrobat Reader werd voorgeïnstalleerd. Het meest opvallende sofwarepakket dat Packard Bell meelevert bij de EasyNote TS85 is echter Adobe Photoshop Elements 8. De adviesprijs van deze krachtige fotobewerkingssoftware bedroeg 99,90 euro. Ondertussen is versie 9 van deze software beschikbaar. Niettegenstaande is dit een mooi cadeau van Packard Bell.

Het meest opvallende sofwarepakket dat Packard Bell meelevert bij de EasyNote TS85 is echter Adobe Photoshop Elements 8

Het meest opvallende sofwarepakket dat Packard Bell meelevert bij de EasyNote TS85 is echter Adobe Photoshop Elements 8 (© ; licentie: )

Grafisch
De Core i7-2720QM heeft een geïntegreerde Intel HD Graphics 3000 Graphics Processing Unit (GPU). Die is voldoende performant voor dagdagelijkse taken, maar voor het echte grafische geweld heb je een snellere grafische kaart nodig. Packard Bell bouwde dus gelukkig nog een bijkomende NVIDIA GeForce GT 540M (codenaam: N12P-GS) GPU in.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGoogle’s nieuwste browser ondersteunt spraak
Volgend artikelSnellere, heldere LED-monitoren van AOC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.