Krachtige Blu-ray-laptop die een desktop vervangt

2
60
Packard Bell EasyNote TS

Packard Bell EasyNote TS (© ; licentie: )

Notebooks worden alsmaar meer gebruikt om desktops te vervangen. Dat is niet verwonderlijk, want de huidige generatie notebooks zijn vaak (bijna) even performant als desktops. Bovendien ben je niet langer gebonden aan een vaste plaats voor al je computertaken. Wij testten de nieuwe Packard Bell EasyNote TS85 desktopvervangende laptop.

Packard Bell begon in 1986 met de ontwikkeling en verkoop van pc’s voor thuisgebruikers. In 2008 werd Packard Bell overgenomen door Acer. De merknaam Packard Bell werd behouden. Packard Bell hecht naar eigen zeggen veel belang aan design, vernieuwing, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid.

In de doos
In de doos vinden we uiteraard de Packard Bell EasyNote TS85 zelf terug. Verder ontvingen we bij ons testexemplaar ook nog een stroomadapter- en snoer. Documentatie en recovery dvd’s werden niet meegeleverd.

Design
De Packard Bell EasyNote TS85 is voorzien van een eenvoudig, tijdloos design. De basiskleur van het toestel is zwart en de buitenzijde van het scherm bevat een golfpatroon. Verder is het aluminium logo van Packard Bell opvallend aanwezig op de schermcover. Wanneer we de EasyNote TS85 openklappen, zien we onder het toestenbord hetzelfde golfpatroon als dat van de schermcover. Ook het multitouch aanraakvlak kreeg dit patroon. Net als bij de eerder besproken HP Pavilion dv7-4070eb is eenvoud troef bij de EasyNote TS85. Geen onnodige lampjes of knopjes, maar alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen werken. De schermrand van het 15,6” 16:9 led-scherm is uitgevoerd in een glanzende, zwarte afwerking. Bovenaan in de schermrand is een webcam en een microfoon opgenomen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGoogle’s nieuwste browser ondersteunt spraak
Volgend artikelSnellere, heldere LED-monitoren van AOC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.