Krachtige Blu-ray-laptop die een desktop vervangt

2
60

Tot slot werd in de linker zijkant een groot ventilatierooster ingewerkt. Omdat het scherm achter de notebook kantelt, zitten er op de achterzijde geen aansluitingen. Het aantal usb-poorten is dus beperkt tot drie stuks en dat is vrij weinig.

Omdat het scherm achter de notebook kantelt, konden op de achterzijde geen aansluitmogelijkheden worden voorzien

Omdat het scherm achter de notebook kantelt, konden op de achterzijde geen aansluitmogelijkheden worden voorzien (© ; licentie: )

Technisch
De Packard Bell EasyNote TS85 is voorzien van een Intel Core i7-2720QM processor. Deze tweede generatie (Sandy Bridge) Core i7 mobiele processor heeft een kloksnelheid van 2,2 GHz en kan dit dankzij Turbo Boost 2.0 optrekken tot maximaal 3,3 GHz. Het is een quadcore processor met acht threads die beschikt over 6 MB L3 cachegeheugen. De EasyNote TS85 heeft 8 GB DDR3 geheugen aan boord en werd voorzien van een 750 GB grote harde schijf. Voor het grafische geweld zorgt de NVIDIA GeForce GT 540M grafische kaart. Het systeem werd voorzien van een Blu-ray-speler / multi recorder en een geheugenkaartlezer. De EasyNote TS85 heeft verder wlan 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR en een 1,3 megapixel webcam aan boord. Volgens de specificaties op de doos wordt het systeem normaal geleverd met Windows 7 Home Premium 64-bit geïnstalleerd. Ons testsysteem werd daarentegen geleverd met Windows 7 Ultimate 64-bit voorgeïnstalleerd. Tot slot is de EasyNote TS85 uitgerust met een verwisselbare 6-cell Li-ion batterij.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGoogle’s nieuwste browser ondersteunt spraak
Volgend artikelSnellere, heldere LED-monitoren van AOC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.