Goed presterende desktop voor professionals

0
102

Stroomverbruik
Uiteraard hebben we ook het stroomverbruik gemeten van de Dell Vostro 460. Het maximale verbruik bedroeg 112,2 watt. Het uitgeschakelde systeem verbruikt ongeveer 1,1 watt.

Dell Backup and Recovery Manager

Dell Backup and Recovery Manager (© ; licentie: )

Software
Dell richt zich met de Vostro 460 tot (grotere) bedrijven en dat merk je ook aan de geïnstalleerde software. Geen onnodige shareware, belastende proefsoftware en dergelijke meer. Het systeem komt uit de fabriek met Office 2010 geïnstalleerd, die je uiteraard nog moet activeren en verder alleen basissoftware, zoals Roxio Creator Starter of Adobe Acrobat Reader. Ook vinden we een stukje degelijke software van Dell zelf terug op het systeem: Dell Backup and Recovery Manager. Met deze software kan je images en back-ups van je systeem maken en deze eenvoudig terugzetten indien nodig. Voor de back-up van de bestanden maakt de software gebruik van Windows Backup. Ook recovery dvd’s kan je aanmaken met deze software. Dell geeft ook 15 maanden toegang tot Trend Micro Worry-free Business Security Services. Dit kan je tegen betaling uitbreiden.

Beschikbaarheid
De basisprijs van de Dell Vostro 460 bedraagt 459 euro, exclusief btw en transport. Vanaf dit bedrag kan je het hele systeem naar wens samenstellen op de website van Dell. Dell biedt één jaar beperkte garantie (Collect & return). Deze garantie kan je uitbreiden naar bijvoorbeeld drie jaar (op de volgende werkdag). Ook leasen van systemen behoort tot de mogelijkheden bij Dell.

Conclusie
De Dell Vostro 460 is voorzien van degelijke hardware en de systeemkast is verzorgd opgebouwd. Het systeem presteert heel behoorlijk en is perfect geschikt voor zakelijke kantoortoepassingen. Grafisch scoort de Vostro 460 in de gebruikte configuratie minder goed vanwege de instap grafische kaart. Dell propt het systeem niet vol onnodige software. De keuze voor een 32-bits besturingssysteem is niet (meer) aan te bevelen. Een prima systeem dat je zelf naar wens kan samenstellen op de website van Dell.

(71/100)

Adviesprijs
vanaf € 459 (excl. btw)
Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
Vorig artikelKrachtige dual band gigabit router van Netgear
Volgend artikelEen nieuwe manier van online shoppen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.