Een nieuwe manier van online shoppen

0
16
3LiveShop

3LiveShop (© ; licentie: )

Een Zweeds telecombedrijf heeft een website uitgebouwd waar verkopers klanten kunnen helpen alsof die in de winkel staan.

De 3LiveShop website van het telecombedrijf 3 Sverige maakt een nieuwe vorm van internethandel mogelijk. De werknemers zitten achter speciaal ontwikkelde touchschermen en kunnen zo klanten live en interactief verder helpen. Klanten krijgen op deze manier dezelfde gepersonaliseerde hulp als in een winkel.
Op de videoschermen kunnen de medewerkers van 3LiveShop in real time beelden tonen van de telefoontoestellen en diensten die het bedrijf verkoopt en er vragen over beantwoorden. De multitouch omgeving werd ontwikkeld in Flash. Een video toont hoe 3LiveShop in zijn werk gaat en ook hoe trots het Zweedse telecombedrijf is op deze nieuwe manier van zaken doen. Is dit de toekomst voor online shoppen?

http://youtu.be/MzX140m_eiQ

Vorig artikelGoed presterende desktop voor professionals
Volgend artikelInstapmodel draagbare dictafoon van Philips
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.