Logitech Mobile Speakerphone P710e

Logitech speakerphone ook te gebruiken met smartphone of tablet

0
Logitech kondigt een draagbare speakerphone aan waarmee je conferentiegesprekken kan voeren en die je ook kan gebruiken als standaard voor een smartphone of tablet.

De Logitech Mobile Speakerphone P710e is een compacte speakerphone voor het voeren van audio- of videoconferenties. Met de P710e kan je individueel of in kleine groepen conferentiegesprekken opzetten met je pc, Mac, tablet of smartphone.

Logitech Mobile Speakerphone P710e
Logitech Mobile Speakerphone P710e

Via USB kan je een verbinding maken met pc of Mac. Je kan conference calls maken met Skype, Cisco of Microsoft Lync. Ook de consumententoepassing Facetime wordt ondersteund. De Mobile Speakerphone P710e ondersteunt NFC zodat je ook met een mobiele telefoon of tablet snel een verbinding kan maken.

In de bovenkant is bovendien een standaard verwerkt waarmee je een smartphone of tablet handenvrij kan gebruiken in een ideale kijkhoek. Je kan ook een Bluetooth toetsenbord pairen met de speakerphone om tijdens een audiogesprek notities te nemen op je tablet.

De Mobile Speakerphone P710e bedien je met tiptoetsen die in het voorste paneel zijn verwerkt. Je kan gesprekken aannemen en beëindigen, het volume regelen of muten, en krijgt via LED’s te zien wanneer er een inkomend gesprek is. De nieuwe draagbare speakerphone heeft een batterij die volgens Logitech een autonomie biedt tot 15 uur.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Mobile Speakerphone P710e is in november verkrijgbaar. De adviesprijs in dollar bedraagt $ 169,99.

Foto van Logitech
Categorieën Hardware, Producenten
Update 1 maand geleden Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.