Een begeerlijke smartphone

1
77

Android 2.2 biedt tevens ondersteuning voor wifi-tethering. Zo kan je snel een wifi-hotspot opzetten en kunnen ook andere toestellen gebruikmaken van je internetverbinding. Vanaf nu kan je applicaties ook installeren op een externe SD kaart. Dit zijn enkele van de vele nieuwigheden. Voor een volledige lijst met verbeteringen kan je hier terecht. De opvolgers voor Android 2.2 (Froyo) zijn intussen ook al bekend. Op zes december 2010 werd immers Android 2.3 (Gingerbread) aangekondigd en ondertussen wordt er hard gewerkt aan Android 3.0, dat speciaal bedoeld is voor tablets.

Exchange administrators kunnen nu een toestel vanop afstand resetten, zodat je data veilig blijft in geval van diefstal

Exchange administrators kunnen nu een toestel vanop afstand resetten, zodat je data veilig blijft in geval van diefstal (© ; licentie: )

Ingebruikname
Wanneer we de HTC Desire HD voor het eerst in gebruik nemen, start een gebruiksvriendelijke wizard die ons doorheen de installatie loodst. Zo moet je ondermeer de gewenste taal selecteren, wordt duidelijk gemaakt hoe je de simkaart moet plaatsen en hoe je het toetsenbord kan gebruiken. Verder krijg je de kans om gegevens van je oude toestel over te dragen naar het nieuwe via Bluetooth. Diverse merken zoals Apple, Blackberry, Nokia en anderen worden ondersteund. Ook andere zaken als internetconfiguratie, synchronisatie en locatiegegevens, datum en tijd, etcetera stel je direct in deze wizard in. Meteen daarna is het toestel klaar voor gebruik. De wizard is heel erg uitgebreid en gebruiksvriendelijk opgevat en dat is een grote troef. Niet iedereen heeft evenveel technische bagage, maar met deze wizard moet iedereen in staat zijn om zijn of haar nieuwe smartphone in gebruik te nemen.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelStoere externe harde schijven
Volgend artikelDesktopvervanger van Packard Bell

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.