Stoere externe harde schijven

0
36
Toshiba STOR.E ALU 2S

Toshiba STOR.E ALU 2S (© ; licentie: )

Toshiba breidt het gamma externe harde schijven uit met twee nieuwe modellen die zijn uitgerust met een usb 3.0-interface.

De nieuwe externe harde schijven luisteren naar de stoere namen STOR.E STEEL S en STOR.E ALU 2S. Zoals de namen al aangeven, hebben ze een behuizing in metaal. De STOR.E STEEL S is een 2,5″-model dat beschikbaar is in capaciteiten van 500 GB en 1 TB. Je hebt de keuze uit de kleuren zilver, zwart en titanium (al is in de Benelux voorlopig alleen de zilveren uitvoering beschikbaar). De STOR.E ALU 2S is zowel verkrijgbaar met 2,5″ (500 GB – 1 TB) als 3,5″ (1 TB – 2 TB) harde schijven. De beschikbare kleuren zijn zilver en zwart. Door de usb 3.0-aansluiting zijn gegevens overdraagbaar met een snelheid tot 5 Gb per seconde. Computers die enkel beschikken over usb 2.0 kunnen eveneens met de nieuwe harde schijven overweg. De 2,5″ modellen van de STEEL en ALU hebben een stroomvoorziening via de usb-aansluiting; de 3,5″ modellen gebruiken netstroom.

Beschikbaarheid en prijzen
De Toshiba STOR.E ALU 2S zilver is verkrijgbaar vanaf mei 2011. De STOR.E ALU 2S zwart is net als de STOR.E STEEL S zilver beschikbaar vanaf juni 2011. De adviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelToch maar even opletten voor je foto’s op internet zet
Volgend artikelEen begeerlijke smartphone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.