Kristalhelder vergaderen op afstand

0
139

Compatibiliteit
De Jabra Speak 410 is compatibel met alle grote aanbieders op het gebied van Unified Communications en VoIP (Microsoft, Avaya, Cisco, etc). De drivers kan je gratis downloaden via www.jabra.nl/PCsuite. De Jabra Speak 410 beschikt over een ingebouwde ringer. De Digital Signal Processing technologie zou volgens GN Netcom ervoor zorgen dat de Jabra Speak 410 een kristalhelder geluid in volledige wideband audiokwaliteit voortbrengt. Je kan de Jabra Speak 410 ook gebruiken als luidspreker en voor e-learning toepassingen. De Jabra Speak 410 is bovendien compatibel met Windows XP, Vista, Windows 7 en Apple Mac.

De Jabra Speak 410 is compatibel met alle grote aanbieders op het gebied van Unified Communications en VoIP

De Jabra Speak 410 is compatibel met alle grote aanbieders op het gebied van Unified Communications en VoIP (© ; licentie: )

Geluidskwaliteit
Voordat we de Jabra Speak 410 konden gebruiken, moesten we na het inpluggen op een vrije usb-poort, in het configuratiescherm dit apparaat nog instellen als standaardapparaat. Vanaf dat moment werden alle geluiden integraal doorgestuurd naar de Jabra Speak 410. We testen de geluidskwaliteit eerst met enkele muzieknummers waaronder één flac-bestand. De Free Lossless Audio Codec wordt gebruikt om geluidsfragmenten te comprimeren zonder kwaliteitsverlies. Ik moet toegeven dat ik verbaasd was van de geluidskwaliteit. De kleine speaker van de Jabra Speak 410 brengt inderdaad kristalhelder geluid voort.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelFluisterstille en energiezuinige NAS
Volgend artikelKrachtige mediaspeler in compact formaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.