Kristalhelder vergaderen op afstand

0
139

Dankzij Lync kan je gebruikmaken van video- en audioconferencing, het delen van toepassingen en dekstops, instant messaging en telefonie. Lync is compatibel met bestaande software als Office, SharePoint en Exchange. Bijkomende opleidingen kunnen zo worden vermeden, aldus Microsoft. Door over te schakelen op Lync zou je een bestaande PBX-centrale volledig kunnen vervangen. Door Lync te gebruiken kan je dus als bedrijf heel wat kosten besparen. Microsoft Lync en Lync Server 2010 is beschikbaar sinds 1 december 2010. Lync Online (de cloud versie) zal als onderdeel van Office 365 in de loop van 2011 op de markt komen. Op het einde van 2011 zijn ook telefoontoepassingen voorzien.

Dankzij Lync kan je gebruikmaken van video- en audioconferencing, het delen van toepassingen en dekstops, instant messaging en telefonie

Dankzij Lync kan je gebruikmaken van video- en audioconferencing, het delen van toepassingen en dekstops, instant messaging en telefonie (© ; licentie: )

Initieel biedt Lync Online instant messaging, presence, audio & videoconferencing en PC-naar-PC gesprekken. Al de mogelijkheden van Microsoft Lync bespreken is helaas niet mogelijk in deze review, maar wij verwachten nog heel wat te horen van Lync.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelFluisterstille en energiezuinige NAS
Volgend artikelKrachtige mediaspeler in compact formaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.