Veelkleurige draadloze luidspreker met krachtig geluid

0
Logitech heeft een nieuwe erg compacte mobiele Bluetooth-stereoluidspreker met vijf uur autonomie. De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker is verkrijgbaar in vier verschillende hippe kleuren.

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker levert volgens de fabrikant geluid van “theaterkwaliteit”, met “precieze basrespons en gedetailleerde midden- en hoge tonen” en dit ondanks zijn erg compacte afmetingen: de X300 past in een mensenhand en meet slechts 15,2 x 7,1 x 6,9 cm. Dit kleine draadloze speakertje weegt 335 gram.

De X300 heeft Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) en HFP (Hands-Free Profile) Bluetooth-profielen en is dus compatibel met smartphones en tablets. Dankzij de HFP-ondersteuning en ingebouwde microfoon kun je hem ook als “speakerphone” voor je smartphone gebruiken. Op de achterkant zit een extra analoge 3,5mm-geluidsingang. Het geluidsniveau pas je aan met de drie grote knoppen op de bovenkant.

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker (© ; licentie: )


De vaste batterij houdt het vijf uur uit op een volle lading. Een micro-usb-kabel wordt meegeleverd, maar een usb-voeding steekt niet in de verpakking.

De speaker is verkrijgbaar in zwart/goud, rood, blauw of paars.

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker is bij ons vanaf augustus verkrijgbaar. In de V.S. kost deze draadloze luidspreker 69,99 dollar. Vermoedelijk zal de euro-prijs ook in die buurt liggen.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBridge camera met 1-inch sensor
Volgend artikelGoedkope minitablet bij Aldi
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.