BitDefender beschermt Facebook-privacy met app

0
141

Werking
Na een korte wachttijd zie je de BitDefender safego console.

BitDefender safego console

BitDefender safego console (© ; licentie: )

Niet alle opties werken al. Onderaan zie je drie knoppen, waarvan de eerste ‘Scan my inbox’ nog niet actief is. De twee andere kun je eigenlijk beter uit laten staan, want die plaatsen gewoon statusberichten op je ‘wall’ en dat is eigenlijk toch niet meer dan reclame voor BitDefender. Maar goed, als je aan de wereld wil tonen dat je account beschermd is kun je dat via deze knoppen doen.
Het privacy-niveau van mijn eigen account bleek 100% in orde te zijn. Hieronder zie je een schermafdruk van hoe ik die heb ingesteld. Je kunt dit immers ook manueel correct instellen; je hebt safego daar niet echt voor nodig, hoewel je met deze app wel sneller de privacyinstellingen oproept en checkt via de knop ‘Adjust settings’ onder de privacy-meter.

Facebook privacy-instellingen

Facebook privacy-instellingen (© ; licentie: )

BitDefender safego menuOm te zien hoe safego reageert op minder strikte privacy-instellingen, heb ik mijn eigen instellingen tijdelijk minder streng ingesteld.

1
2
3
4
Vorig artikelDraagbare navigatietoestellen van Navigon
Volgend artikelZeven innovatieve storage-technologieën voor 2011
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.