Navigon 20 Easy en Navigon 20 Plus navigatiesystemen

Draagbare navigatietoestellen van Navigon

0
Navigon 20 Serie

Navigon 20 Serie (© ; licentie: )

De Navigon 20 serie navigatiesystemen zijn draagbare instapmodellen. Een nieuwe functie is de “actieve rijbaanassistent”.

Navigon introduceert twee compacte navigatiesystemen die bedoeld zijn voor de minder intensieve gebruiker en voetganger. De Navigon 20 Easy en Navigon 20 Plus hebben een 3,5-inch (8,9 cm) aanraakscherm. Nieuw is de functie “actieve rijbaanassistent”: een dynamisch plaatje toont het exacte moment waarop je van baan moet veranderen. De instapmodellen ondersteunen ook de TMC route-informatie. Met “One Click Menu” kun je de pictogrammetjes en menu’s verbergen, zodat je meer overzicht hebt over de route. Met “Navigon MyBest POI” kan je speciale bestemmingen indelen in categorieën. Deze Points of Interest worden aan de bovenkant van het scherm weergegeven.
Met de bewegingssensor op de Navigon 20 Plus kan je de menubalk en het menu van “Navigon MyBest POI” activeren zonder het scherm aan te raken. De Navigon 20 Plus heeft een een reisgidsfunctie met “Navigon Sightseeing”. Ze toont de dichtstbijzijnde toeristische bezienswaardigheden in full-screen mode en geeft achtergrondinformatie en reviews van het redactionele team van Merian scout. De voetgangersnavigatie gebeurt in portretweergave. De functie “Navigon deur-tot-deur” slaat bovendien de locatie op van je geparkeerde auto en begeleidt je vervolgens te voet naar de eindbestemming en weer terug naar de auto.

Prijs en beschikbaarheid
De Navigon 20 Easy is al te koop en heeft een adviesprijs van € 99. De Navigon 20 Plus is binnen enkele weken verkrijgbaar voor € 129.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.