Transcend MP870 digitale muziekspeler

0
84
Transcend MP870 digitale muziekspeler

Transcend MP870 digitale muziekspeler (© ; licentie: )

Transcend introduceert een mediaspeler met 2,4-inch kleurenscherm die een hele reeks bestandsindelingen ondersteunt.

De nieuwe Transcend MP870 digitale muziekspeler heeft een intern geheugen van 4 GB of 8 GB. De speler is uitgerust met een microSD/microSDHC sleuf voor extra capaciteit. De MP870 ondersteunt heel wat populaire bestandsindelingen, zoals mpeg4 sp (xvid)- en flv-bestanden, evenals mp3, wma, wav, ogg, flac (Free Lossless Audio Codec) en wma-drm10 beschermde muziekbestanden. Daarnaast ondersteunt de muziekspeler van Transcend ook de nieuwere rm/rmvb bestandsindelingen.
De MP870 heeft een line-in functie. Daarmee kan de speler muziek van een externe bron, zoals een cd-speler opnemen. Het toestel heeft ook een luidspreker en microfoon. De MP870 biedt tevens een FM-radio, een voice recorder, een pagina-per-pagina tekstbestand lezer en een Lyrics Sync functie die gesynchroniseerde songteksten toont en die dertien talen ondersteunt. Het 2,4-inch kleuren TFT-scherm heeft een QVGA resolutie (240 x 320 pixels).
De Li-Polymeer batterij kan meer dan 22 uur aan muziek afspelen op een enkele batterijlading (met ingeschakelde screen saver en uitgeschakelde Lyrics Sync).
De Transcend MP870 digitale muziekspeler meet 94 x 50 x 12 mm en is beschikbaar met een capaciteit van 4 GB (zwart) en 8 GB (wit). De prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe versie besturingssysteem op basis van OS/2
Volgend artikelOrigineel sinterklaasgeschenk: Steve Jobs actiefiguurtje
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.