Stijlvol home entertainmentsysteem voor Smart tv’s van Samsung

0
32
Samsung kondigt een strak vormgegeven home entertainmentsysteem aan voor het afspelen van Blu-ray, dvd, muziek en online content. Het design ervan sluit nauw aan bij de nieuwe ES8000 serie Smart tv’s die de fabrikant onlangs lanceerde en die DiskIdee testte.

Samsungs Home Entertainment Systeem HT-ES8200 is een 2.1-kanaals alles-in-één muzieksysteem. De Blu-ray-speler in geborsteld aluminium – die ook geschikt is voor wandmontage – heeft een slot-in-lader en ondersteunt 3D Blu-ray, DVD, DVD±R, DVD±RW, CD DA, CD-R en CD-RW. Voor het geluid zorgen twee slanke luidsprekertorens en een actieve subwoofer. Het totale vermogen bedraagt 400 watt. De HT-ES8200 biedt ook een FM-tuner en heeft een ingebouwde webbrowser.

Samsung HT-ES8200 Home Entertainment Systeem

Samsung HT-ES8200 Home Entertainment Systeem (© ; licentie: )

Het HT-ES8200 Home Entertainment Systeem heeft ook WiFi-technologie aan boord. Via een WiFi-verbinding en Samsungs AllShare Play krijg je draadloos toegang tot de mediabestanden op je smartphone, camera, laptop en tablet. De Blu-ray-speler is uitgerust met twee HDMI-ingangen en een USB 2.0-aansluiting. Het heeft ook een dockingstation voor een iPod of iPhone.

Prijs en beschikbaarheid
Het Samsung Home Entertainment Systeem HT-ES8200 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 999.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSamsungs slimme ES8000 tv begrijpt spraak en gebaren
Volgend artikelEerste menselijke vaartuig verlaat zonnestelsel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.