Tablet voor de creatieve computeraars

0
25
Wacom Bamboo Special Edition

Wacom Bamboo Special Edition (© ; licentie: )

Wacom lanceert een Special Edition versie van het Bamboo interactieve tablet met een softwarepakket zodat je meteen aan de slag kan met fotobewerking, digitaal tekenen en schilderen.”

Voor wie zijn pc of mac vaak gebruikt voor creatieve doeleinden zoals fotobewerking, digitaal schilderen of tekenen, is een interactief pentablet een onmisbaar hulpmiddel. Wacom heeft een hele serie tablets, zowel voor de professionele gebruiker als de hobbyist. De Bamboo Special Edition combineert pentablettechnologie en multi-touchfunctionaliteit in één apparaat. De multi-touchtechnologie maakt het mogelijk om met je vingers te scrollen, zoomen, roteren en bladeren door foto’s en documenten. Het Bamboo tablet heeft een ontwerp in zilver en zwart en wordt geleverd met een hoes voor onderweg. Het symmetrisch ontwerp maakt het mogelijk het tablet 180° te draaien zodat het bruikbaar is voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. Er zijn twee versies: small en medium. Wacom levert een softwarepakket bij de Bamboo Special Edition: Adobe Photoshop Elements 8 voor fotobewerkings (met de Nik Color Efex Pro 3.0 Standard filtersoftwareplug-in) en Corel Painter Essentials 4 en ArtRage 3 Studio Pro als foto-, teken- en schildersoftware. Je hebt ook toegang tot de Bamboo apps softwareapplicaties die je gratis kan downloaden via de Bamboo Dock. Er zijn applicaties voor games, schetsen, muziek componeren en om ervaringen te delen met familie en vrienden.

Prijs en beschikbaarheid
Wacom Bamboo Special Edition is beschikbaar vanaf half oktober. Bamboo Special Edition Small kost € 119,90 en Bamboo Special Edition Medium € 219,90.

Vorig artikelBlu-rayspelers met 3D-weergave en netwerktoegang
Volgend artikelIn-ear headphones die passen op vrijwel ieder oor
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.