Draadloze pentabletten voor creatievelingen

0
64
Wacom introduceert in de Intuos-serie nieuwe interactieve pentabletten waaronder modellen die draadloos inzetbaar zijn om te tekenen en te schilderen en voor beeldbewerking.

De nieuwe Wacom Intuos pentabletten zijn verkrijgbaar in klein en medium formaat. Het kleine model CTL-4100WL en medium model CTL-6100WL zijn uitgerust met Bluetooth. Het kleine model CTL-4100 sluit je aan met een usb-kabel.

De Intuso pentabletten hebben vier aanpasbare Expresskeys, een led-indicator en de modellen met Bluetooth bieden een 60% langere batterijlevensduur dan vorige modellen.

De pen biedt een drukgevoeligheid van 4.096 niveaus en gebruikt Wacoms EMR-technologie, waardoor er geen batterij nodig is. Ze heeft een ergonomische vormgeving met een softtouch-zone. De pen bevat nog drie extra penpunten.

Gebruikers van de de nieuwe Intuos pentablets kunnen creatieve software downloaden, waaronder Corel Painter Essentials 6 voor design en illustraties, Celsys Clip Studio Paint Pro voor strips en manga en Corel AfterShot 3 voor fotobewerking. Diverse video-tutorials helpen gebruikers op weg.

Wacom Intuos (© ; licentie: )

Alle specificaties van de Intuos pentabletten vind je op de website van Wacom.

De Wacom Intuos Small en Medium pentabletten met Bluetooth zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, pistachegroen of roze voor een adviesprijs van respectievelijk €99,90 en €199,90. De Wacom Intuos Small zonder Bluetooth is verkrijgbaar in de kleur zwart voor een adviesprijs van €79,90.

Foto van Wacom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVerschillende pc’s en mac’s bedienen met één toetsenbord, muis en scherm
Volgend artikelKrachtige alles-in-één Windows-pc
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.