21,5-inch scherm om op te tekenen en schilderen

0
328
Wacom breidt de Cintiq serie pen displays uit met de Cintiq 22, een 21,5-inch scherm met Full HD-resolutie voor creatief gebruik in combinatie met de drukgevoelige Wacom Pro Pen 2.

Het nieuwe Wacom Cintiq 22 penscherm positioneert zich samen met de eerder gelanceerde Cintiq 16 als een instapmodel naast de Pro-reeks Cintiq schermen van Wacom.

Het 21,5-inch (54,6 cm) beeldscherm met een ontspiegeld glazen oppervlak heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, 72 procent NTSC- en 96 procent sRGB-kleur en kan je aansluiten op een Mac of Windows-pc via hdmi- en usb 2.0-kabels.

Wacom levert de Cintiq 22 met de Pro Pen 2 die draadloos werkt en ook geen batterijen nodig heeft. Ze maakt gebruik van elektromagnetische golven die het tablet uitzendt en ontvangt. De pen biedt 8192 niveaus van drukgevoeligheid en kantelondersteuning.

Alle specificaties van het Wacom Cintiq 22 pen display vind je op de website van Wacom.

Wacom Cintiq 22 (© Wacom ; licentie: Wacom )

Het Wacom Cintiq 22 pen display is beschikbaar vanaf augustus voor een adviesprijs van €1.016,70.

Foto van Wacom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare kleurenprinter met uitgebreide netwerkfuncties
Volgend artikelNieuwe Galaxy Tab heeft dubbele camera
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.