In-ear headphones die passen op vrijwel ieder oor

0
28
Teufel Aureol Groove

Teufel Aureol Groove (© ; licentie: )

Met de Aureol Groove lanceert Teufel een in-ear hoofdtelefoonset die is ontworpen om perfect te passen in het oorkanaal zodat ze externe geluiden blokkeren.

Teufel, fabrikant van luidsprekersystemen, introduceert de Aureol Groove. Het is Teufel’s eerste set in-ear headphones. De naam Groove werd niet zonder reden gekozen: bij moderne muziek zoals rap, R&B, techno, electro, house en dubstep vormt de bass al de helft van het plezier, aldus Teufel. De impedantie bedraagt 16 Ohm en het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 20 kHz. De Aureol Groove is ontworpen om perfect te passen in het oorkanaal van de gebruiker, zodat externe geluiden geblokkeerd worden en enkel de muziek het gehoor bereikt. Teufel levert siliconenoordopjes in drie verschillende maten bij de Aureol Groove headphones. De kabel van de Aureal Groove set is 1,05 m lang. De in-ear headphones worden standaard geleverd met een handig hoesje.

Verkrijgbaarheid en prijs
De Teufel Aureol Groove in-ear headphones zijn leverbaar via de Teufel website en kosten € 69.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTablet voor de creatieve computeraars
Volgend artikelFull HD camcorder in zakformaat
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.